GOEDE DOELEN

Dit jaar is één van de goede doelen de Voedselbank. De Rotary Club Leiden doneert 650, zelf ingepakte, kerstpakketten aan de Voedselbank. De Voedselbank Leiden helpt mensen die niet genoeg geld hebben om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. Zo is het voor iedereen een mooie kerst! Naast de Voedselbank steunt de Rotary Club Leiden twee andere goede doelen. Dit zijn Matchis en Radius Welzijn.

Tijdens voorgaande edities hebben deze organisaties een mooie bijdrage vanuit de Rotary Santa Run ontvangen:

De Voedselbank Leiden e.o. | St. Fietsmaatjes Leiden/Leiderdorp | Make-A-Wish regio Duin- en Bollenstreek/Leiden | Stichting Lumen Holland/Rijnland | Basalt Leiden, kinderrevalidatie | Noyana Zingen-voor-je-leven koor | Rosa Manus | Stichting Puzzelstuk | Nierstichting | Stichting Jeugd en Welzijn Leiden | STUV Leiden | Stichting Leiden Helpt | Merel Foundation