INSCHRIJVEN

De online inschrijving voor de Rotary Santa Run 2023 is geopend. De Rotary Santa Run Leiden 2023 vindt plaats op donderdag 14 december.
Inschrijven voor de Rotary Santa Run kan alleen online. Het niet mogelijk om op locatie in te schrijven tijdens de ophaaldagen of bij de Rotary Santa Run zelf.

Wil je samen met  1574 andere kerstmannen, -vrouwen en -kinderen vier kilometer door de Leidse binnenstad wandelen en deelnemen aan een onvergetelijke en unieke ervaring waarmee je GOEDE DOELEN steunt? Schrijf je in via de rode 'Bestel hier je tickets' knop.

Bestel hier je tickets!

Iedere deelnemer dient apart te worden ingeschreven. Na inschrijving én betaling van het inschrijfgeld wordt een bevestiging naar het mailadres gestuurd dat bij de inschrijving is opgegeven. Zonder deze mail is de inschrijving niet gelukt en ben je dus nog geen deelnemer. Let op! De bevestigingsmail komt in sommige gevallen in de ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ of mailbox terecht.

Jij krijgt:

- Een erg leuke wandeling door de Leidse binnenstad;
- Een complete Kerstman-outfit;
- De outfit bestaat uit een jas, broek, muts én baard;
- Kinderen t/m 135 cm krijgen een kids kerstmannenpak óf kerstjurk;
- Een fantastische tocht met sfeerbrengers onderweg;
- Een herinneringsmedaille aan het eind van de tocht;
- En een goed begin van Kerstmis 2023!

En dat voor:

- € 15,74 per deelname-ticket volwassene;
- € 13,74 per deelname-ticket kind (t/m 135 cm).

Bestel hier je tickets!

Na inschrijven:

Iedere online ingeschreven deelnemer krijgt per mail een bevestiging van de inschrijving. Deze mail bevat een ticket met unieke QR code. Met dit ticket haal je de bestelde pakken en startnummers op tijdens de OPHAALDAGEN.

* Wel betaald, maar op dezelfde dag geen bevestiging en ticket ontvangen in je mailbox? Neem CONTACT met ons op.