ROTARY CLUB LEIDEN

Rotary Club Leiden, is de initiator van de Rotary Santa Run Leiden. Sinds 2022 focust de Rotary zich met de Stichting Leiden Rotary Helpt op het werven van sponsors voor de goede doelen. Vanaf dat moment werd Sport in Beeld de organisator van de Rotary Santa Run.

De Rotary Club Leiden is in juli 2020 ontstaan vanuit een fusie van ‘moederclub’ Rotary Club Leiden (opgericht in 1926) en ‘dochterclub’ Rotary Club Leiden De Burcht (voorheen Rotary Club Leiden Oost, opgericht in 1968). De club bestaat momenteel uit 47 betrokken en enthousiaste leden.

De leden willen zich, vanuit beroep en bedrijf, actief en gepassioneerd inzetten voor een betere maatschappij en specifieker Leiden. Enerzijds ondersteunen we goede doelen in binnen- en buitenland; financieel en met daadkracht. Anderzijds wisselen we kennis en ervaring uit, binnen en buiten de club. De verschillende achtergronden van de leden, vanuit hun diverse beroepen en organisaties, helpen hier enorm bij, maar ook de inspirerende (gast)sprekers op onze wekelijkse vergaderingen. Verder kenmerkt Rotary Club Leiden zich door een sterke verbondenheid en vriendschap tussen de leden. Stichting Rotary Leiden Helpt zorgt voor het geld inzamelen voor de aan de Santa Run gekoppelde goede doelen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Rotary Club Leiden.